PRINCIPAL SEGONA
FILMS

PS Films

Principal 2 Films SL

Principal 2 Films SL (PS Films) és una productora independent de publicitat i de ficció audiovisual fundada l’any 2012 a Barcelona.

En els seus primers anys es centra en la producció de pel·lícules comercials tant per agències nacionals de publicitat com per reconegudes marques i empreses, oferint serveis integrals de producció en un context on es van produir grans canvis en el sector de l’audiovisual.

Després de l’experiència de Miquel Romans com director de producció de projectes de llargmetratges com “La dona il·legal” de Ramon Térmens (Segarra Films, Mimesis Films, La dona ilegal AIE y TV3), el “Fred que crema” de Santi Trullenque (Films de l’Orient, Rednose, TV3), o “Toscana” de Pau Durà ( Good Machine Films AIE, TV3, Àpunt Media ) la productora produeix el seu primer llargmetratge de ficció l’any 2020: “Anburgesas Vicente”, una comèdia negra de Manuel Ruiz de la Prada, amb un equip amateur i rodada a Santa Coloma de Gramanet, i estrenat al Festival de Cinema Negre de Lloret ( 2021 ).

En el camp de la ficció la productora realitza la web serie de ficció “Crónico y rebelde” (Pau de la Sierra, 2019 ), “Sirenas de Cristal” ( Miquel Romans, 2019 ) i el curtmetratge “Omar” ( Miquel Romans, 2016 ) coproduït amb Films de l’Orient de Sandra Forn i amb participació de l’ICEC ( Institut Català d’Empreses Cuturals ).

En el camp de documental produeix el documental cultural “Mauthausen 2030” ( Miquel Romans, 2018 ), amb la participació del Museu d’Història de Barcelona i el Museu d’Història de Catalunya i estrenat al Festival de Cinema Jueu de Barcelona; i el curtmetratge “The last tape” ( Cyprien Delmas, 2016 ), coproducció amb Alemanya i que obté una gran selecció a Festivals Internacionals d’arreu del món.

  • L’any 2015 la productora s’endinsa en el món de la ficció produint dos curtmetratges “Khalid” i “Sector Norte”, seleccionats a Festivals d’arreu del món.

  • L’any 2021 en Miquel Romans ha estat productor del programa cultural del Canal 33 “Les Cares dels Gaudí” de la productora “In the sky”, presentat per Tània Sarrias.

  • L’any 2022 la productora roda el documental “Corrección. Ignasi Aballí” y el seu segon llargmetratge de ficció: “Un cel de plom” dirigit per Miquel Romans, inspirat en la vida de Neus Català i basat en el llibre “Un cel de plom” de Carme Martí. Està prevista la seva estrena a sales cinematogràfiques durant l’any 2023.

Segueix-nos a Instagram